در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 27 شهریور 1397
  • ثبت نام جشنواره تجاری سازی نرم افزارهای موبایل

به اطلاع می رساند مدیریت فناوری اطلاعات در نظر دارد نسبت به تقویت دانش برنامه نویسی موبایل و تجاری سازی برنامه های تولیدی دانشجویان و مراکز فنی و حرفه ای برنامه ریزی نماید، لذا مقتضی است دانشجویان و همکاران علاقه مند جهت ثبت نام در این جشنواره تا تاریخ 15 آذرماه 96 اقدام نمایند.

به اطلاع می رساند مدیریت فناوری اطلاعات در نظر دارد نسبت به تقویت دانش برنامه نویسی موبایل و تجاری سازی برنامه های تولیدی دانشجویان و مراکز فنی و حرفه ای برنامه ریزی نماید، لذا مقتضی  است دانشجویان و همکاران علاقه مند جهت ثبت نام در این جشنواره تا تاریخ 15 آذرماه 96 اقدام نمایند.

اختتامیه جشنواره  : 25 آذر ماه
    لوح تقدیر و جوایز ارزنده
      برای 3 طرح اول
    امکان ارائه 10 طرح برتر در حضور مسئولان و سرمایه گذاران

جهت ثبت نام روی لینک ذیل کلیک نمائید.

فرم ثبت نام جشنواره تجاری سازی نرم افزارهای موبایل

تحریم ویندوز 10 به علت نقض حریم شخصی

برخی کاربران حرفه ای سایت های تورنت استفاده و به اشتراک گذاری فایل های ویندوز ۱۰ را به علت نگرانی از نقض حریم شخصی خود متوقف کرده‌اند.